top of page

Over

 

Wij zijn uw leverancier voor de lekkerste puntzakken snoep, de heerlijkste luxe chocolade en originele ambachtelijke Italiaanse Nougat.

 

Welkom bij Happy Sweets, waar onze passie voor de supermarktwereld ons heeft geleid naar deze geweldige onderneming. Door onze gedeelde doelen, ambities en inspiratie hebben wij Happy Sweets overgenomen en zijn we verheugd om ons bedrijf aan u voor te stellen.

 

Nicole de Beer heeft jarenlange ervaring in de supermarktwereld en de buitendienst bij Unilever. Door haar kennis en ervaring weet Nicole precies wat klanten en consumenten willen en nodig hebben. Ze zet zich altijd in om hun behoeften te begrijpen en te vervullen.

 

Ook Merijn Kokke heeft tevens jarenlange ervaring in de supermarktwereld en bij Unilever als accountmanager. Merijn kan goed luisteren naar de behoeften van de klant en weet hier vervolgens het juiste plan op in te zetten, om zo het beste resultaat te behalen voor zowel onze klanten als Happy Sweets.

 

Onze passie voor de supermarktwereld, gecombineerd met onze kennis en ervaring, hebben ons geleid naar Happy Sweets. Wij zijn trots op ons fantastische bedrijf en kijken ernaar uit om samen te werken met onze klanten en relaties. Bij Happy Sweets draait alles om het leveren van de beste service en kwaliteit, waarbij we altijd de behoeften van onze klanten centraal stellen. We hopen dat u net zo enthousiast bent over Happy Sweets als wij zijn!

bottom of page