top of page

Concepten

Oud Hollands en kleurrijk snoepgoed.

Onze core business is ons snoepassortiment dat we voornamelijk in vrolijke karakteristieke puntzakken voeren. Met dit segment bedienen we zowel de traditionele consument als de moderne consument. Iedere doelgroep voorzien we van hun favoriete snoepgoed.

Gemiddeld hebben wij 54 varianten in ons assortiment en is het voornamelijk additioneel assortiment dat u normaal niet kunt vinden in uw winkel. Daarnaast bieden wij een impuls assortiment aan in blokzakken, ideaal als actiematig en voor diverse seizoenen. Ook spelen wij in op meerdere evenementen zoals de avond4daagse en de feestdagen.


Naast ons traditionele snoepgoed assortiment voeren wij nog 2 concepten:

 

Ambachtelijke chocolade.

Happy Sweets chocolate is pure ambacht waarin we ons assortiment afnemen bij een gerenommeerde partner. Happy Sweets Chocolate is het moment voor uw klant om zichzelf of naasten te verwennen met een kwaliteitsproduct. Voornamelijk kunt u ons assortiment verkrijgen een mooie silo verpakking, daarnaast hebben wij ook nog overheerlijke chocospekken, pindarotsjes en handgemaakte spreuktegels.

 

Italiaanse Nougat.

Ons 3e concept is originele ambachtelijke Nougat direct uit Italië. Ons assortiment bestaat uit taarten, cake en bars, alles per punt en plak verpakt. Onze Italiaanse nougat is een ambachtelijke aanwinst op uw versafdeling en voor uw supermarkt. Een echte traktatie voor uw consument.

IMG_8038.HEIC
IMG_8323.HEIC

Italiaanse Nougat

Krokante natuurlijke amandelen en een geurende honingmix. Dit zijn de geselecteerde ingrediënten om onze speciale, op de ouderwetse Italiaanse manier gemaakte torrone te bereiden. Vertrekkend vanuit de traditionele nougat, bros en boordevol noten, hebben we een reeks zachte nougatgebakjes gecreëerd die op natuurlijke wijze zijn gearomatiseerd met geselecteerde ingrediënten: de beste Belgische chocolade, knapperige noten, exotisch fruit, gezouten karamel en nog veel meer.

Happy Sweets Chocolate

Van pindarotsjes tot chocolade flikken, van truffels tot bonbons, in ons chocolade assortiment vindt u meer dan 20 soorten overheerlijke en ambachtelijke chocolade zoals u dat nergens anders vindt! 

b9ced38c-093f-48dc-9c8d-f7b5584c374f.JPG
bottom of page