Snoep is Ambacht

De familie Dieperink begon met het produceren van ambachtelijke dropproducten voor lokale snoepwinkels. In 1950 was dit uitgegroeid tot een groothandel voor zoetwaren voor de lokale snoepwinkels in de provincie Utrecht en daarbuiten.

1977

Jan Dieperink besloot om ambachtelijke snoepproducten voor het eerst aan te bieden in de lokale supermarkten. Het assortiment bestond uit 12 snoepspecialiteiten die tot dan toe niet te koop waren in de supermarkt. Al snel was de puntzak geboren en werd deze gepresenteerd in dozen op de winkelvloer.

1991

Jan Dieperink ontwikkelt met zijn snoepkennis een hangpresentatie voor puntzakken; het merk Happy Sweets is geboren. Al snel bestond het assortiment uit 88 soorten "zakken vol lekkers" op 1 meter.

2004

Happy Sweets is uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met meer dan 500 supermarkten als klant. Verantwoord snoepen deed zijn intrede door op de etiketten de allergie informatie te vermelden in combinatie met het verpakken volgens de strengste HACCP-normen.

2022

Anno 2022 is het ambacht van toen meer dan ooit ons ambacht van nu. Vakmanschap, eerlijk, service maar vooral echt lekker snoep is waar wij voor staan. Ben u ook klaar om ons ambacht te proeven en hier eindeloos van te genieten?

1901

Happy Sweets

Strijkviertel 59 E

3454 PK  De Meern

 

06 146 801 70

info@happy-sweets.nl