Willys bakery

Don't worry, stay happy

Verantwoord snoepen, onbezorgd genieten!

scroll

Willy’s bakery – origineel en uniek, handgemaakt snoepgoed

Een klein intens smakend snoepje verovert de wereld. Handgemaakt en authentiek, met kleurrijke plaatjes en lekkere smaken. Door het kleine formaat met grootste smaak kun je verantwoord genieten. Bakker Willy zocht voor jou de lekkerste smaken uit en maakte mooie plaatjes in mini-formaat. De Fruity’s bevatten een frisse mix van fruitsmaken, en door het unieke design is gelijk duidelijk hoe jouw snoepje zal smaken. Van de Happy’s word je gelijk vrolijk, mini klavertje-vier, spaarvarkens, lieveheersbeestjes en smileys in heerlijke smaken. De Chocy’s zijn knapperige kussentjes met een chocolade vulling. En de Dutchy’s zijn, zoals de naam al zegt, snoepjes met een uniek Nederlands uiterlijk. Ideaal om cadeau te geven! Zorg dat je bakker Willie in de gaten houdt, want hij heeft volop plannen voor nieuwe speciale snoepjes voor bijzondere gelegenheden!

Een uniek handgemaakt snoepje!

Willy's Bakery assortiment

Funky Fudge – de lekkerste fudge in funky smaken

Delicious fudge in funky flavours

Meer info

Geheim recept – Ouderwets goed snoep

Vroeger was alles lekkerder!

Meer info

Holy Sweet! Fusion flavours – snoep in een chocoladejasje

Fusion flavours - candy and choc

Meer info

Intens zwart – buitengewone drop in intens lekkere smaken

Authentiek en intens van smaak

Meer info

Willy’s bakery – origineel en uniek, handgemaakt snoepgoed

Een uniek handgemaakt snoepje!

Meer info

Holy Sweet! Fusion flavours – snoep in een chocoladejasje

Lekker en verantwoord snoepgoed

Meer info

Ruim 25 jaar vakmanschap in zoetwaren

In het jaar 1991 start Happy Sweets met als doel het aanbieden van onderscheidende, kwalitatief hoogwaardige zoetwaren in de supermarkt, zodat iedereen er van kan genieten. Inmiddels doet Happy Sweets dit al 25 jaar. Vandaag de dag draait alles nog steeds om deze kernwaarden, en hebben we ons verbeterd in het ontwikkelen van een nieuw assortiment en moderne verpakkingen. Het resultaat is een volledig en onderscheidend assortiment dat direct opvalt in het zoetwarenschap. 

Don’t worry – Stay Happy. Ontdek het zelf op onze website.

Contact

© Copyright Happy Sweets | Hooft Graaflandstraat 40C | 3525 VW Utrecht | 030 - 878 91 92 | Design en development Celebrate Media