Intens zwart

Don't worry, stay happy

Verantwoord snoepen, onbezorgd genieten!

scroll

Intens zwart – buitengewone drop in intens lekkere smaken

Nederlanders houden van drop, en zeker van onze drop! We hebben we de lekkerste soorten drop ontwikkeld en samengebracht onder de naam ‘intens zwart’. Door het gebruik van bijzondere ingrediënten en bereidingsmethoden heeft elke soort zijn eigen unieke kenmerken en smaakbeleving. Onze tongerookte vissen zijn 2 dagen gerookt op elzenhout. Zodra je het zakje open doet, komt de rookgeur je al tegemoet, en eenmaal in je mond proef je de unieke combinatie van zoute drop en intense rooksmaak. Een echte aanrader! De ‘zoet met zeezout’ biedt een unieke smaakbeleving, zacht zoete drop met een licht knapperige zeezout bite. Voor de bewuste snoeper hebben we 2 intens smakende soorten opgenomen, waarbij echte Arabische gom zorgt voor een caloriearm dropje. Drogisterij zout – de naam zegt het al, intens zoute drop zoals de drogist hem verkoopt. En onze Jujubes zijn handgesneden en authentiek van smaak. Door de Arabische gom hebben deze soorten een stevige bite, waardoor je er extra lang van kunt genieten!

Intens Zwart – intens van smaak

Intens Zwart assortiment

Funky Fudge – de lekkerste fudge in funky smaken

Delicious fudge in funky flavours

Meer info

Geheim recept – Ouderwets goed snoep

Vroeger was alles lekkerder!

Meer info

Holy Sweet! Fusion flavours – snoep in een chocoladejasje

Fusion flavours - candy and choc

Meer info

Intens zwart – buitengewone drop in intens lekkere smaken

Authentiek en intens van smaak

Meer info

Willy’s bakery – origineel en uniek, handgemaakt snoepgoed

Een uniek handgemaakt snoepje!

Meer info

Holy Sweet! Fusion flavours – snoep in een chocoladejasje

Lekker en verantwoord snoepgoed

Meer info

Ruim 25 jaar vakmanschap in zoetwaren

In het jaar 1991 start Happy Sweets met als doel het aanbieden van onderscheidende, kwalitatief hoogwaardige zoetwaren in de supermarkt, zodat iedereen er van kan genieten. Inmiddels doet Happy Sweets dit al 25 jaar. Vandaag de dag draait alles nog steeds om deze kernwaarden, en hebben we ons verbeterd in het ontwikkelen van een nieuw assortiment en moderne verpakkingen. Het resultaat is een volledig en onderscheidend assortiment dat direct opvalt in het zoetwarenschap. 

Don’t worry – Stay Happy. Ontdek het zelf op onze website.

Contact

© Copyright Happy Sweets | Hooft Graaflandstraat 40C | 3525 VW Utrecht | 030 - 878 91 92 | Design en development Celebrate Media