Happy Sweets - B2B Informatie

Don't worry, stay happy

Verantwoord snoepen, onbezorgd genieten!

scroll

Happy Sweets: introductie van verantwoord snoepen en onbezorgd genieten

Welk snoepje is de guilty pleasure van uw klanten? Een bijzonder dropje? Lekkere fruitsnoepjes? Of zoeken ze een verrassende smaakcombinatie? Happy Sweets zorgt ervoor dat uw klanten een ruime keuze krijgen aan lekker, vernieuwend en bijzonder snoep. We zijn altijd op zoek naar dat éne snoepje, en vonden bijvoorbeeld gerookte drop, venkelsnoepjes, mini zuurstokjes in overheerlijke smaken en de enorm verslavende combinatie van chocola met een kern van drop of knapperig snoep. Verantwoord en caloriearm snoepgoed? Wij bieden drop bereid met echte Arabische gom en diverse kleine snoepjes met een intense smaak, en een assortiment van snoep dat gegarandeerd glutenvrij, lactosevrij of zonder kunstmatige kleurstoffen is. Om onbezorgd van te genieten! Het bijzonderste snoep en de toekomstige trends bereikbaar maken – dat is Happy Sweets! 

Happy Sweets: Ons assortiment

Holly Sweets – snoep in een chocoladejasje

Zijn uw klanten in voor iets nieuws? Houden ze van een combinatie van smaken? Holy Sweet is chocolade met een verrassende kern van snoep of drop; beschikbaar in 8 verschillende varianten. Holy Sweet – zo lekker, daar ben je stil van.

Willy’s Bakkery - Origineel en uniek, handgemaakt snoepgoed

Een klein intens smakend snoepje verovert de wereld. Handgemaakt en authentiek, met kleurrijke plaatjes en lekkere smaken. Door het kleine formaat met grootste smaak kun je verantwoord genieten. Willy’s Bakery is beschikbaar in vier verschillende varianten maar vanaf 10 kg maken we ook een unieke mix per winkellocatie. Denk hierbij aan ondersteuning van een lokale actie. Willy’s Bakery - Een uniek handgemaakt snoepje!

Funky Fudge - De lekkerste fudge in funky smaken

Funky fudge smelt in je mond, precies zoals het hoort! Proef de verrassende combinatie van aardbei en drop of wie nóg langer wil genieten van de overheerlijke fudge smaak, bieden we Vanilla Ice - vanillefudge in toffee vorm. Funky Fudge is beschikbaar is beschikbaar in vier verschillende varianten. Funky Fudge – trendy & funky flavours.

Intens Zwart - Bijzondere ingrediënten en bereidingsmethodes

Nederlanders houden van drop, en zeker van onze drop! We hebben we de lekkerste soorten drop ontwikkeld en samengebracht onder de naam ‘intens zwart’. Door het gebruik van bijzondere ingrediënten en bereidingsmethoden heeft elke soort zijn eigen unieke kenmerken en smaakbeleving. Denk hierbij aan drop die 2 dagen wordt gerookt op elzenhout in de vorm van een vis = tongerookte vissen. Of onze handgesneden Jujubes op basis van Arabische gom = calorieën arm. Intens Zwart is beschikbaar in vier verschillende varianten; allemaal even intens van smaak.

Geheim recept – Ouderwets goed snoep

Sommige snoepsoorten moet je niet veranderen. Happy Sweets presenteert je ouderwets goede smaken in een modern jasje! Zwicht bijvoorbeeld voor Dineke’s droppoeder op basis van echte salmiak, handig verpakt met 2 lolly’s om te dippen (of eet het natuurlijk gewoon met je vingers…). Vroeger was alles lekkerder… tot vandaag!

Originele – Lekker en verantwoord snoepgoed

De oorspronkelijke snoepjes in de originele puntzak maar dan volledig verantwoord; dat vertegenwoordigt ons puntzakken assortiment. Denk hierbij aan perziken maar dan op basis van echt vruchtensap, dropharten maar dan volledig fair trade of een venkel snoepje maar dan met puur natuurlijke ingrediënten. Het totale assortiment bestaat uit 48 soorten met volledig unieke soorten. Originele; dat is bijzonder en verantwoord snoep.

Happy Sweets: aanvullende B2B informatie

Distributie

De distributie van het Happy Sweets assortiment vindt plaats op basis van semi full merchandising en DC levering (voor specifieke producten).

Contactinformatie

Wilt u meer informatie over Happy Sweets? Neem dan contact op met Stefan Dieperink op telefoonnummer 06 121 320 92 / s.dieperink@happy-sweets.nl

Funky Fudge – de lekkerste fudge in funky smaken

Delicious fudge in funky flavours

Meer info

Geheim recept – Ouderwets goed snoep

Vroeger was alles lekkerder!

Meer info

Holy Sweet! Fusion flavours – snoep in een chocoladejasje

Fusion flavours - candy and choc

Meer info

Intens zwart – buitengewone drop in intens lekkere smaken

Authentiek en intens van smaak

Meer info

Willy’s bakery – origineel en uniek, handgemaakt snoepgoed

Een uniek handgemaakt snoepje!

Meer info

Holy Sweet! Fusion flavours – snoep in een chocoladejasje

Lekker en verantwoord snoepgoed

Meer info

Ruim 25 jaar vakmanschap in zoetwaren

In het jaar 1991 start Happy Sweets met als doel het aanbieden van onderscheidende, kwalitatief hoogwaardige zoetwaren in de supermarkt, zodat iedereen er van kan genieten. Inmiddels doet Happy Sweets dit al 25 jaar. Vandaag de dag draait alles nog steeds om deze kernwaarden, en hebben we ons verbeterd in het ontwikkelen van een nieuw assortiment en moderne verpakkingen. Het resultaat is een volledig en onderscheidend assortiment dat direct opvalt in het zoetwarenschap. 

Don’t worry – Stay Happy. Ontdek het zelf op onze website.

Contact

© Copyright Happy Sweets | Hooft Graaflandstraat 40C | 3525 VW Utrecht | 030 - 878 91 92 | Design en development Celebrate Media